Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Marti 16 Aprilie 2024 - 14587
23 aprilie - ZIUA FORTELOR TERESTRE.

La 22 aprilie, militarii din garnizoana Prundu Bargaului sarbatoresc Ziua Fortelor Terestre, al caror patron spiritual este Sfantul Mare Mucenic Gheorghe - Purtator de Biruinta. In cadrul manifestarilor desfasurate cu ocazia Zilei Fortelor Terestre, Batalionul 817 Artilerie "Petru Rares" organizeaza o serie de manifestari dupa cum urmeaza;

-  Ceremonie militara si religioasa, depuneri de coroane si jerbe de flori, vineri, 22 aprilie 2016 ora 09.00 la Monumentul Eroilor din centrul localitatii Prundu Bargaului;

- Ziua Portilor Deschise, la sediul unitatii din localitatea Prundu Bargaului orele 10.00 la 13.00.  

            La aceste activitati sunt invitati sa participe reprezentanti ai autoritatilor locale din municipiul Bistrita, din comuna Prundu Bargaului, reprezentanti ai sistemului national de aparare, siguranta nationala si ordine publica din judet, veterani de razboi, cadre militare active, in rezerva si in retragere, familiile militarilor batalionului , rude, prieteni si locuitori ai localitatii Prundu Bargaului.

Jurnalistii interesati de acest eveniment sunt asteptati sa participe la activitate vineri, 22 aprilie, in localitatea Prundu Bargaului, de la ora 09.00, in centrul comunei, ulterior, incepand cu ora 10.00. la sediul unitatii, situat pe strada Principala nr. 418.


          Maior Cosmin RADOAIE

0 comentarii2758 vizualizări21 aprilie 2016




rss 2.0
rss 2.0