Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Joi 24 Iunie 2021 - 14587
Portmoneu gasit de un jandarm, returnat proprietarului!

Un jandarm a gasit un portmoneu, chiar in fata blocului in care locuia de pe Bulevardul Independentei si cu toate ca se afla in afara orelor de program a tinut sa il predea la sediul Inspectoratului, pentru a putea fi returnat proprietarului.

                La acest sfarsit de saptamana, plutonier adjutant Florian Andrus, a gasit un portmoneu care continea doua carti de identitate si o suma de bani. Imediat acesta s-a indreptat catre Inspectoratul de Jandarmi Judetean Bistrita Nasaud, din Bulevardul Independentei nr. 7, pentru a identifica pe cel care l-a pierdut. In interiorul acestuia se aflau 580 de lei si cartea de identitate a proprietarului si a sotiei acestuia.

               Avand in vedere faptul ca domiciliul celui care a pierdut portmoneul este in Rodna, s-a luat legatura cu jandarmii Postului Montan din localitate care la randul lor au contactat familia in cauza. Afland despre cele intamplate, sotia acestuia Marioara D. de 61 de ani s-a deplasat la Bistrita, acesta neavand telefon mobil pentru a fi instiintat in timp util despre faptul ca portomenul sau a fost gasit.

               Iacob D. de 67 de ani si sotia sa sunt pensionari si s-au bucurat nespus de faptul ca si-au recuperat si actele si banii.

0 comentarii2975 vizualizări28 martie 2011
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0