Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Sambata 22 Iunie 2024 - 14587
Incendiu in localitatea Morut.

Luni, 6 iunie a.c., dispeceratul integrat I.S.U. - S.A.J. Bistrita - Nasaud a fost informat despre izbucnirea unui incendiu, la doua case de locuit, in comuna Matei, localitatea Morut. Imediat, au fost mobilizate la locul indicat trei echipaje de stingere si un echipaj de prim ajutor SMURD din cadrul Detasamentului de Pompieri Bistrita. Pompierii militari au beneficiat de sprijinul colegilor din cadrul SVSU Matei, alaturi de care s-a actionat mai bine de doua ore pentru lichidarea incendiului. Actiunile de stingere au fost ingreunate de riscul producerii unei deflagratii, din cauza unei butelii care se afla in zona focarelor, dar prin actiunile pompierilor acest risc a fost eliminat, butelia fiind evacuata in conditii de siguranta.

            Doua persoane, un barbat in varsta de 74 de ani, respectiv o femeie in varsta de 70 de ai, au suferit atacuri de panica, au primit ingrijiri medicale la locul incendiului, neimpunandu-se transportul acestora la spital.

            Evenimentul a fost provocat, cel mai probabil, de un scurtcircuit la instalatia electrica - conductor electric defect sau neizolat corespunzator. In urma incendiului, au ars: acoperisul caselor pe suprafete de 100 mp, respectiv 25 mp, o sura si un grad construite in apropiere de locul de unde a izbucnit incendiul.

 

Compartimentul Informare si  Relatii Publice al I.S.U. "Bistrita"

0 comentarii3024 vizualizări07 iunie 2016
rss 2.0
rss 2.0