Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Vineri 14 Iunie 2024 - 14587
ZIUA EROILOR la Bistrita.

In data de 09 iunie 2016, Ziua Eroilor, in unitatile militare din garnizoana Bistrita s-a desfasurat APELUL SOLEMN si s-au depus jerbe de flori la bustul generalului erou GRIGORE BALAN si la Monumentul Eroilor din incinta Batalionului 812 Infanterie Bistrita.

            Ulterior, la ora 12.00, manifestarile dedicate zilei, au continuat cu ceremonii militare si religioase desfasurate la monumentele eroilor din localitatile Bistrita, Prundu Bargaului, Varful Grui si la mormintele militarilor cazuti la datorie din Cimitirul Municipal Bistrita si Cimitirul Sintereag.

            In municipiul Bistrita, ceremonialul s-a desfasurat in prezenta prefectului judetului Bistrita-Nasaud, domnul Ovidiu-Victor FRENT, presedintelui Consiliului Judetean Bistrita-Nasaud, domnul Emil Radu MOLDOVAN, primarului municipiului Bistrita, domnul Ovidiu Teodor Cretu, comandantului Brigazii 81 Mecanizata "General GRIGORE BALAN ", colonel Iulian Berdila si a reprezentantilor institutiilor sistemului national de aparare, siguranta si ordine publica din garnizoana.

 

            Text: Capitan Razvan Zegleanu

            Foto: Caporal Pop Robert

 

   p.OFITER  CU INFORMAREA SI RELATIILE  PUBLICE LA U.M. 01331 BISTRITA

    Capitan    Razvan ZEGLEANU

1 comentariu2877 vizualizări09 iunie 2016
rss 2.0
rss 2.0