Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Duminica 21 Iulie 2024 - 14587
Borseta furata, gasita si inapoiata proprietarului de catre jandarmi, la Nasaud.

Joi, 09 iunie a.c., F. C. de 31 de ani din Taure, in timp ce se afla  in parcul de distractii organizat de Zilele Nasaudului, in incinta stadionului din localitate, a constatat faptul ca ii lipseste borseta, acesta afirmand ca i-a fost sustrasa.  Fiind sesizati in legatura cu acest fapt, jandarmii care asigurau ordinea publica la aceste manifestari, au trecut la verificarea zonei in vederea identificarii faptasului. La un moment dat, intr-un loc ferit de ochii trecatorilor, a fost identificat un barbat care verifica in graba continutul unei borsete care semana cu cea descrisa de pagubit.

        Imediat jandarmii au trecut la identificarea persoanei depistate si au constatat faptul ca cel in cauza este L. V. de 18 ani, din orasul Nasaud. In momentul in care a fost intrebat de unde are borseta, acesta a raspuns ca a gasit-o intr-un carusel.

         Jandarmii au inapoiat borseta pierduta pagubitului, cu tot ce era in ea la momentul pierderii. Cel in cauza a multumit oamenilor legii pentru faptul ca si-a recuperat borseta intacta, in ea fiind actul de identitate, cardul si pin-ul acestuia, dar si alte bunuri.

         Pe numele celui in cauza, au fost intocmite actele de sesizare pentru infractiunea de furt, in conformitate cu prevederile legale in vigoare.

 

Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul

0 comentarii2961 vizualizări10 iunie 2016
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0