Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Duminica 21 Iulie 2024 - 14587
In localitatea Monor, au fost inundate 40 de gospodarii.

In urma fenomenelor meteorologice din seara zilei de 19.06.2016, in judetul Bistrita - Nasaud s-au inregistrat urmatoarele pagube:

In localitatea Teaca, patru acoperisuri de case de locuit si al unei ferme de animale au fost afectate si 43 de copaci cazuti. A intervenit Serviciul Voluntar pentru Situatii de Urgenta Teaca, cu voluntarii din structura proprie. 

In localitatea Valea Vinului, comuna Rodna, doua drumuri comunale au fost afectate, Valea Vinului a fost rupt pe o dstanta de 10 m si Valea Mare a fost erodat pe o distanta de 600 m. Pentru remedierea situatiilor si decolmatarea unui podet infundat, a intervenit SVSU Rodna.

In localitatea Monor, situatia la aceasta ora arata faptul ca au fost afectate 40 de gospodarii (15 case si 25 de beciuri). Pentru sprijinirea populatiei, echipaje din cadrul Detasamentului de Pompieri Bistrita au actionat in cursul zilei de astazi, iar la aceasta ora misiunile de sprijinirea populatiei continua in aceasta locatie.

In continuare, Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Bistrita - Nasaud monitorizeaza situatia din teren si aloca resursele necesare sprijinirii populatiei in situatiile in care se impune, iar informarile ulterioare, primite de la Comitetele Locale pentru Situatii de Urgenta, sunt centralizate si analizate permanent.

 

 

Persoana de contact: purtator de cuvant - plt. maj. Marius RUS 0758226177       

0 comentarii2975 vizualizări21 iunie 2016
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0