Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Vineri 14 Iunie 2024 - 14587
Bicicleta furata - gasita de jandarmi la Beclean.

Unui jandarm din cadrul Plutonului de Jandarmi Beclean care se afla in timpul liber, i s-a oferit joi seara spre vanzare o bicicleta. Datorita naturii meseriei sale, acesta s-a interesat imediat daca nu cumva exista vreun apel care sa anunte furtul unei biciclete in zona.

                Astfel, a aflat ca exista un apel la Numarul Unic 112 la ora 20.45, care reclama o astfel de fapta. Cand si-a data seama ca potentialul cumparator este om al legii, faptuitorul a abandonat bicicleta si a fugit. Jandarmul si-a sunat imediat colegii care aflandu-se intr-o actiune de patrulare au pornit inspre zona indicata de acesta.

                Avand in vedere faptul ca de frica faptuitorul s-a aruncat in Somes cu intentia de a-l traversa, jandarmii l-au asteptat pe celalalt mal, unde cel in cauza a fost prins.

               Astfel, a fost identificat M. I.  de 19 ani, din sat Coasta, comuna Sieu-Odorhei, pe numele acestuia fiind intocmite actele de sesizare pentru infractiunea de furt, fapta prevazuta si pedepsita de art. 228, alin. 1, Cod Penal. Tanarul a fost predat ulterior Sectiei de Politie a orasului Beclean.

 

Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul.

0 comentarii2786 vizualizări08 iulie 2016
rss 2.0
rss 2.0