Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Miercuri 12 Mai 2021 - 14587
Simulare de amploare a ISU la S.C. TERAPLAST S.A. - Platforma Saratel.

In data de 30 martie  Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta "Bistrita" al judetului Bistrita - Nasaud, a organizat si desfasurat un  exercitiu de cooperare cu forte si mijloace in teren la S.C. TERAPLAST S.A. - Platforma Saratel.

Etapele exercitiului au fost urmatoarele:

1.     Interventia la un incendiu produs in cadrul parcului industrial Saratel;

2.     Interventia la un accident rutier cu victime multiple produs pe D.N. 15 A.;

3.     Activarea Planului Rosu de Interventie (asigurarea unui raspuns coordonat in cazul producerii unui eveniment cu victime multiple ).

 In fapt la exercitiu de cooperare cu forte si mijloace din teren la SC TERAPLAST SA - Platforma Saratel au participat din partea ISU -  12 ofiteri si 27 subofiteri, 3 autospeciale cu apa si spuma, 2 ambulante tip B2, o ambulanta TIM si o autospeciala de descarcerare. Au mai participat alte forte de la :UPU - SMURD cu un medic + 4 asistenti, Serviciul de Ambulanta Judetean cu  2 ambulante tip B2 + 1 tip C2 alaturi de Ispectoratul Judetean de Politie, Inspectoratul Judetean de Jandarmi Bistrita si Serviciul Voluntar de Urgenta din cadrul Primariei Bistrita.

Scopul exercitiului a fost perfectionarea exercitarii managementului unitar al fortelor participante la simularea-exercitiu.

 

Purtator de cuvant  ISU BN .

Maior - Vasile Trifan.

0 comentarii2625 vizualizări01 aprilie 2011
rss 2.0
rss 2.0