Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Duminica 21 Iulie 2024 - 14587
Festivalul cantecului si dansului popular "La Oglinda" editia a - VII-a / Bistrita.

In perioada 21 - 23 iulie 2016, garnizoana Bistrita va gazdui cea de-a VII-a editie a Festivalului cantecului si dansului popular al Cercurilor militare din Ministerul Apararii Nationale - "La Oglinda". Prima zi, joi 21 iulie intre orele 11.30 - 14.00, la Cercul militar din municipiul Bistrita, vor avea loc o serie de manifestari dintre care amintim: vernisajul expozitiei de pictura "Traditie si modernism in judetul Bistrita - Nasaud" organizat de cercurile de pictura si de filatelie "Bisnumphila" si un schimb de opinii privind concluziile, modalitatile si directiile de actiune rezultate din experienta acumulata in editiile precedente ale festivalului.

Incepand cu orele 18.00, in sala de festivitati a Cercului militar se vor desfasura spectacolele artistice sustinute de catre formatiile cercurilor militare din garnizoanele: Iasi, Galati, Ramnicu Valcea, Zalau, Brad, Buzau, Targoviste, Ploiesti, Campulung Muscel, Curtea de Arges, Oradea, Brasov si Bistrita, care vor prezenta cantece si dansuri folclorice specifice zonei pe care acestea le reprezinta.

Ziua a doua, vineri 22 iulie, va debuta la orele 11.00 cu parada portului popular pe Pietonalul Liviu Rebreanu, strada Albert Berger, Parcul municipal. La orele 11.30, langa statuia poetului George Cosbuc, va avea loc deschiderea oficiala a festivalului.

In aceeasi zi, de la orele 18.00, se va desfasura "Gala folclorului romanesc" organizata la Cercul Militar Bistrita, unde cei prezenti putea asista la un spectacol de folclor autentic.

Invitam pe aceasta cale jurnalistii interesati si locuitorii municipiului Bistrita sa participe la acest important eveniment cultural.

 

 

OFITER CU INFORMAREA SI RELATIILE PUBLICE AL U.M. 01331 BISTRITA

Locotenent colonel  Cristian MARIS.

.

 

Foto - arhiva Marius Chiuzan.

0 comentarii2856 vizualizări19 iulie 2016
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0