Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Sambata 15 Mai 2021 - 14587
Ziua Portilor Deschise la Jandarmeria Bistrita.(si 40 de poze)

Ziua Portilor Deschise a fost organizata vineri 1 aprilie 2011 la sediul unitatii, de la ora 11.00. Cu aceasta ocazie jandarmii au putut fi vizitati de catre toti cei care au dorit sa afle mai multe despre activitatea si atributiile jandarmilor.

De asemenea copiii si elevii cu care jandarmii au colaborat pe linie de prevenire a violentei au fost invitati sa le calce pragul, pentru a vedea care este locul in care acestia isi desfasoara activitatea.

Cei prezenti in curtea institutiei din Bulevardul Independentei nr. 7, au putut asista la diverse exercitii demonstrative executate de catre jandarmi si au putut de asemenea sa vada o parte din materialele aflate in dotarea acestora la misiuni.

La sediul unitatii au fost invitati si veteranii jandarmi care sunt mereu alaturi de colegii lor de arma la astfel de activitati, fiind marcata cu aceasta ocazie si Ziua Veteranului.

 

 

 

 Marius Chiuzan.

 

 

P.S. - la cerere va stau la dispozitie si cu alte poze de la aceasta impresionanta manifestare publica. 

chiuzan@yahoo.com  sau 0745.428335

 


0 comentarii2303 vizualizări01 aprilie 2011
rss 2.0
rss 2.0