Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Joi 13 Iunie 2024 - 14587
11 cadre avansate in grad la Jandarmeria bistriteana!

Prima zi a lunii august a adus pentru o parte din jandarmii bistriteni avansarea la gradul urmator, un moment deosebit de important pentru cariera unui cadru militar. Au fost avansate in gradul urmator, la termen, un numar 11 cadre din Inspectoratul de Jandarmi Judetean Bistrita-Nasaud: un ofiter si 10 subofiteri.

          Momentul avansarii a avut loc in cadru festiv la revista de front a unitatii.

          Inspectorul sef al inspectoratului, col. Florin Vasile Furnea, a inmanat noile grade cadrelor avansate, le-a multumit tuturor pentru devotamentul si efortul depus in indeplinirea atributiilor de serviciu si le-a urat totodata mult succes in activitate.

          De asemenea, de la 1 august a.c., isi incepe activitatea in cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Bistrita-Nasaud si unul din absolventii Scolii Militare de Subofiteri Jandarmi Falticeni, sg. maj. Boca Ioan Eugen. Acesta isi va desfasura activitatea in cadrul Plutonului de Jandarmi din orasul Beclean.

 

Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul.

0 comentarii2765 vizualizări01 august 2016
rss 2.0
rss 2.0