Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Joi 18 Aprilie 2024 - 14587
Accident rutier cu doua victime pe DN17, la Coldau.

Accidentul a fost anuntat azi, 9 august, la ora 10.20, prin numarul unic de urgenta 112. La fata locului, modulul SMURD si un echipaj de la Serviciul de Ambulanta Judetean Bistrita-Nasaud au gasit doua victime de sex masculin - soferii celor doua autoturisme implicate in accident. Barbatul in varsta de 48 de ani, din autoturismul rasturnat si avariat in totalitate, era incarcerat si a fost extras de echipajul de descarcerare in cca. 15 minute.

Acesta se afla in stop cardio-respirator si au fost incepute imediat manevrele de resuscitare. Dupa aproximativ 20 minute, barbatul a fost scos din stop cardio-respirator. Echipajul de terapie intensiva mobila SMURD l-a pregatit pentru a fi transportat de urgenta pe calea aerului, de catre elicopterul SMURD, la o clinica de specialitate din Targu-Mures.

Celalalt conducator auto - un barbat, in varsta de 26 de ani - a fost preluat de un echipaj de prim ajutor SMURD cu leziuni si traumatisme ce, aparent, nu ii pun viata in pericol si transportat la spital.

Din pacate, inainte sa fie urcat in elicopter, barbatul in varsta de 48 de ani a intrat, din nou, in stop cardio respirator. In ciuda eforturilor echipajelor medicale, organismul barbatului nu a raspuns manevrelor de resuscitare, medicii SMURD fiind nevoiti sa constate decesul.

 

 Compartimentul Informare si  Relatii Publice al I.S.U. "Bistrita".

0 comentarii2968 vizualizări09 august 2016




rss 2.0
rss 2.0