Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Luni 22 Iulie 2024 - 14587
Performanta de exceptie pentru pompierii voluntari de la S.P.S.U. "Silvania International" Lunca Ilvei.

La etapa finala a Concursurilor Serviciilor Voluntare si Private pentru Situatii de Urgenta, organizata in municipiul Braila, lotul pompierilor voluntari din Lunca Ilvei a facut o figura extrem de frumoasa.

In etapele premergatoare - judeteana si zonala - s-au clasat pe prima treapta a podiumului, iar la concursul din Braila, acestia au terminat pe locul II, proba de "realizare a dispozitivului de interventie" si s-au clasat pe locul IV, la general.

Un rezultat foarte bun, tinand cont ca este prima participare a pompierilor din Lunca Ilvei la etapa finala a concursurilor dedicate serviciilor voluntare si private pentru situatii de urgenta. Au reprezentat cu cinste judetul Bistrita - Nasaud si avem convingerea ca ambitia lor nu se va opri aici, in anii urmatori vor tinti clasari mai bune.

Lotul S.P.S.U. Silvania International Lunca Ilvei a fost coordonat de col. Gheorghita Dan Gheorghe - adjunctul inspectorului sef al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Bistrita" al judetului Bistrita - Nasaud.

Felicitari tuturor si succes in misiunile viitoare !

 

INFORMARE SI RELATII PUBLICE ISU "BISTRITA"

0 comentarii2891 vizualizări10 august 2016
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0