Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Miercuri 12 Mai 2021 - 14587
Ecologizare in zona localitatii Sarata.

In vederea consolidarii statutului de partener activ alaturi de alte institutii si organizatii ale societatii civile, Penitenciarul Bistrita se alatura actiunilor care vizeaza promovarea unor atitudini responsabile fata de mediul inconjurator.

Sambata, 2 aprilie 2011, 25 de persoane private de libertate din custodia unitatii au participat la actiuni de ecologizare in zona localitatii Sarata, in baza unui contract de voluntariat incheiat intre Penitenciarul Bistrita si Primaria Municipiului Bistrita.

Incepand cu ziua de azi, 4 aprilie 2011, pe o perioada de trei luni, 12 persoane private de libertate vor presta munca in regim de voluntariat la Manastirea "Izvorul Tamaduirii" din localitatea Salva, efectuand lucrari de consolidare a terenului, prin construirea unui zid de sustinere pentru a proteja biserica de posibile alunecari de teren.

Implicarea persoanelor private de libertate in actiuni de voluntariat in comunitate are ca scop constientizarea importantei conservarii mediului inconjurator, fiind totodata o ocazie de exersare a abilitatilor prosociale.

Pentru informatii suplimentare desemnam ca persoana de contact pe subinspector de penitenciare Laura Opris, purtator de cuvant, telefon 0263-238175, fax 0263-234439, e-mail lopris@dgp.ro.

 

 

PURTATOR DE CUVANT

PENITENCIARUL BISTRITA

Subinspector de penitenciare

LAURA OPRIS

 

 

 

 

 

1 comentariu2443 vizualizări04 aprilie 2011
rss 2.0
rss 2.0