Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Miercuri 12 Mai 2021 - 14587
14 tineri din judet isi vor continua studiile pentru a deveni ofiteri si subofiteri Jandarmerie.

Un numar de 14 tineri din judetul Bistrita-Nasaud vor urma cursurile institutiilor de invatamant superior si postliceal in care se pregatesc viitoarele cadre ale Jandarmeriei Romane, dupa ce au fost declarati admisi la examenele desfasurate in sesiunea  2016.

              Anul acesta la nivelul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Bistrita Nasaud si-au exprimat dorinta de a deveni ofiteri si subofiteri de Jandarmerie un numar de 62 de tineri, pentru sustinerea concursurilor de admitere la unitatile de invatamant de profil din tara. Dintre acestia 12 tineri au optat pentru Academia de Politie "Al. Ioan Cuza" Bucuresti - arma Jandarmi, 50 dintre acestia optand pentru sustinerea examenelor la Scoala Militara de Subofiteri Jandarmi "Petru Rares"  Falticeni.

            In urma sustinerii probelor de concurs, doi tineri au fost declarati admisi la Academia de Politie "Al. Ioan Cuza" Bucuresti - arma Jandarmi si 12 tineri au fost declarati admisi la Scoala Militara de Subofiteri Jandarmi "Petru Rares" Falticeni.

 

 Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul

0 comentarii3563 vizualizări05 octombrie 2016
rss 2.0
rss 2.0