Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Joi 18 Aprilie 2024 - 14587
Jandarmeria bistriteana si Garda Forestiera impreuna pentru protejarea padurilor.

Miercuri 12 octombrie a.c., de la ora 11.00, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Bistrita-Nasaud  a avut loc o intalnire specifica privind prevenirea taierilor si transportului ilegal de material lemnos. La discutii au fost prezenti reprezentanti ai Jandarmeriei bistritene, sefii structurilor de ordine publica cu atributii in constatarea contraventiilor si infractiunilor silvice de la nivelul judetului si conducerea Garzii Forestiere Bistrita-Nasaud.

             Cei prezenti au discutat aspecte privind noile atributii conferite jandarmilor de catre Ordonanta de Urgenta a Guvernului nr. 51 din 2016 pentru modificarea si completarea legii nr. 171 privind stabilirea si sanctionarea contraventiilor silvice, care vor intra in vigoare din data de 20 octombrie a.c.

             Totodata, au mai fost aduse in atentia celor prezenti reglementarile legale privind stabilirea si sanctionarea contraventiilor silvice cu tot ce implica acest tip de activitate, functionarea sistemului national de evidenta informatizata a contraventiilor silvice SNEICS, a sistemului informational integrat de urmarire a materialelor lemnoase SUMAL si altele.

 

Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul.

0 comentarii2737 vizualizări12 octombrie 2016




rss 2.0
rss 2.0