Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Miercuri 12 Mai 2021 - 14587
Jandarmii bistriteni in mijlocul elevilor de la Liceul Agricol si Liceul Forestier Bistrita.

Activitatile de prevenire ale Jandarmeriei bistritene adresate elevilor si tinerilor din unitatile de invatamant din judet, continua si in acest an scolar. Astfel, au avut loc intalniri pe linia prevenirii violentei in randul tinerilor, in cadrul campaniilor intitulate sugestiv "Adolescenta fara violenta" -  campanie de prevenire a delincventei juvenile, respectiv "Ora de civilizatie" - campanie de prevenire a violentei in institutiile de invatamant si a absenteismului scolar.

 Intalnirile cu elevii au fost organizate la Liceul Tehnologic Forestier si la Liceul Tehnologic Agricol Bistrita.

       Astfel de activitati vor fi organizate pe tot parcursul anului scolar fiind discutate cu elevii si aspecte legale privind organizarea si functionarea Jandarmeriei Romane, a legislatiei privind educatia nationala si aspecte privind sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice. Totodata tinerilor li s-au prezentat si aspecte privind infractiunile contra integritatii corporale sau sanatatii dar si contra patrimoniului, fapte prevazute de Codul Penal.

 

Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul.

0 comentarii3549 vizualizări24 octombrie 2016
rss 2.0
rss 2.0