Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Luni 22 Iulie 2024 - 14587
Respectarea prevederilor legale pe linie silvica in atentia jandarmilor bistriteni.

In ultima perioada, jandarmii bistriteni au intensificat actiunile punctuale executate pe linie silvica privind prevenirea si combaterea taierilor de material lemnos. Cea mai recenta misiune de acest gen a avut loc pe raza Ocolului Silvic Dealu Negru in localitatile Budacu de Sus, Cusma si Dorolea.

         Au fost aplicate la fata locului sapte sanctiuni dintre care patru avertismente scrise si o amenda de 1.000 de lei, pentru taierea arborilor fara drept, in conformitate cu prevederile legii 171 din 2010, privind stabilirea si sanctionarea contraventiilor silvice dar si doua avertismente scrise, pentru ridicarea de resturi de exploatare din fondul forestier, in conformitate cu prevederile aceleiuiasi act normativ, art. 17, lit.b.

           A fost confiscat 2,63 metri cubi de material lemnos care a fost predat conform prevederilor legale in vigoare Ocolului Silvic Dealu Negru.

 

Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul.

0 comentarii2933 vizualizări27 octombrie 2016
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0