Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Sambata 15 Mai 2021 - 14587
Colonel Fatu Iacob - la final de cariera!

Domnul colonel Fatu Iacob cel care, cel a indeplinit functia de prim adjunct al inspectorului sef la Inspectoratul de Jandarmi Judetean Bistrita-Nasaud, a ajuns la momentul pensionarii si anume trecerea in rezerva.

           Joi, 27 octombrie a.c., la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Bistrita-Nasaud, a avut loc activitatea dedicata trecerii in rezerva care s-a desfasurat in prezenta cadrelor inspectoratului.

          Ofiter cu o activitate meritorie in Jandarmeria Romana, colonel Iacob Fatu s-a pensionat dupa 33 de ani de activitate desfasurata in domeniul ordinii si sigurantei publice.  In prezenta cadrelor, inspectorul sef al Inspectoratului de Jandarmi Judetean Bistrita-Nasaud, domnul col. Furnea Florin, a dat citire ordinului de trecere in rezerva a celui care a slujit Jandarmeria si cetatenii vreme de 33 de ani. Colonel Fatu Iacob a ocupat functia de prim adjunct al inspectorului sef timp de 3 ani, dupa ce timp de 8 ani in care a ocupat functia de sef Serviciu Ordine si Siguranta Publica.

            Prin intermediul domnului inspector sef col. Furnea Florin, jandarmii bistriteni i-au adresat un mesaj de ramas bun si multumiri pentru intreaga activitate desfasurata in cadrul inspectoratului.

 

Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul

0 comentarii3633 vizualizări28 octombrie 2016
rss 2.0
rss 2.0