Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Sambata 22 Iunie 2024 - 14587
Sanctiuni aplicate la sfarsit de saptamana de jandarmii bistriteni.

Doua infractiuni, 21 de amenzi si 6 avertismente scrise. Acesta este bilantul sanctiunilor aplicate de jandarmi la final de saptamana. Pe raza judetului au fost sanctionate mai multe abateri de la legislatia in vigoare. Astfel, au fost aplicate sanctiuni pentru: adresarea de injurii, provocarea si participarea la unel scandaluri, cersetorie, neimpiedicarea unor minori de a savarsi fapte de cersetorie, refuzul legitimarii in fata agentului constatator, consumul de bauturi alcoolice in spatiul public neamenajat, aruncarea de resturi menajere in locul destinat spatiului de joaca pentru copii, fumatul in incinta unei institutii de invatamant si tulburarea linistii publice.

Totalul sanctiunilor aplicate se ridica la 3.350 lei si 6 avertismente scrise.

Totodata, pe linie silvica au fost aplicate doua avertismente scrise pentru neluarea masurilor de imprejmuire a instalatiei de debitare, respectiv ridicarea de resturi de exploatare forestiera in conformitate cu prevederile legii nr. 171 din 2010 privind stabilirea si sanctionarea contraventiilr silvice, art. 17 si art 21, lit. b. 

 

De asemenea in perioada de referinta jandarmii bistriteni au intervenit la unul din marile magazine din municipiu unde un barbat a fost surprins in timp ce incerca sa treaca de casa de marcat fara a achita produsele alese de rafturi. Cu toate ca valoarea produselor nu depaseste 35 de lei, barbatul de 29 de ani a fost condus la politie iar pe numele sau au fost intocmite actele de sesizare pentru infractiunea de furt.

In schimb, jandarmii din cadrul Plutonului Beclean au intocmit actele de sesizare pentru infractiunea de loviri si alte violente, pe numele unui barbat de 62 de ani care i-a aplicat mai multe lovituri unui mecanic auto, pe motiv ca nu i-a executat toate reparatiile cuvenite la propriul autoturism. Documentele au fost depuse la Politie pentru continuarea cercetarilor.

 

Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul

 

0 comentarii2989 vizualizări31 octombrie 2016
rss 2.0
rss 2.0