Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Sambata 22 Iunie 2024 - 14587
Ceremonial deschidere "An de Instructie 2017" la Bistrita.

In data de 09.01.2017, pe platoul U.M. 20110 Bistrita, a avut loc ceremonia militara si religioasa prilejuita de deschiderea oficiala a anului de instructie 2017. La activitate au participat militarii si personalul civil contractual din cadrul comandamentului Brigazii 81 Mecanizata "General GRIGORE BALAN", a subunitatilor de brigada, a Batalionului 812 Infanterie "BISTRITA" si a Batalionului 405 Sprijin Logistic "NASAUD".

Activitatea a fost condusa de catre comandantul Brigazii 81 Mecanizata "General GRIGORE BALAN", colonel Iulian BERDILA. Dupa primirea raportului, darea onorului, trecerea in revista a formatiei si salutul Drapelelor de Lupta, a fost oficiat serviciul religios de catre preotul garnizoanei Bistrita, parintele Cristian - Ioan Martian.

 Ulterior, comandantul marii unitati a dat citire mesajului comandantului Diviziei 4 Infanterie "GEMINA", in care au fost subliniate realizarile si modul de indeplinirile a sarcinilor, obiectivelor si misiunilor incredintate Brigazii 81 Mecanizata "General GRIGORE BALAN" in anul de instructie 2016.

In alocutiunea sa, dl. colonel Iulian Berdila a felicitat personalul din subordine pentru rezultatele foarte bune obtinute in anul 2016, subliniind faptul ca anul de instructie 2017 va fi un an al provocarilor, efectivele marii unitati fiind implicate intr-o serie de activitati de pregatire cu parteneri din cadrul Aliantei Nord-Atlantice. In incheierea cuvantului sau, comandantul brigazii a urat succes militarilor in noul an de instructie, mentionand totdata ca obiectivele si standardele de performanta atinse trebuie mentinute la acelasi nivel ridicat. Activitatea s-a finalizat cu defilarea efectivelor participante la ceremonie.

Activitati similare au avut loc la toate unitatile subordonate din garnizoanele Arad, Prundu-Bargaului, Dej si Turda.

 

Text: Locotenent colonel Cristian MARIS

Foto: Caporal Robert POP

0 comentarii2793 vizualizări09 ianuarie 2017
rss 2.0
rss 2.0