Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Luni 22 Iulie 2024 - 14587
S-au batut la iesirea din club, dupa o seara de distractie si s-au ales cu dosar penal.

Mai multi tineri care se aflau in aceasta noapte in jurul orei 03.30 intr-un club din municipiul Bistrita, la o bataie care s-a iscat intre patru tineri. Dupa mai multe injurii adresate reciproc, cativa tineri s-au luat la bataie in fata clubului in care au petrecut alaturi de alti prieteni.

      R. C. de  32 de ani din Lechinta si M. L. de  23 de ani din Bistrita, l-au lovit pe A. I. de 23 de ani din Ilva Mica. Jandarmii Detasamentului 1 Mobil Bistrita, care patrulau in zona, au intervenit imediat pentru aplanarea conflictului dintre acestia iar pe numele celor doi au fost intocmite actele de sesizare pentru infractiunea de lovire si alte violente, conform prevederilor art. 193 Cod Penal.

       Totodata, pe numele lui C.I., de 23 de ani, din Magura Ilvei, care se afla in acelasi club, jandarmii au intocmit actele de sesizare pentru infractiunea de port si folosire fara drept de obiecte periculoase, conform art. 372, Cod Penal, deoarece asupra tanarului s-a gasit un box metalic de culoare neagra.

          Conform procedurilor legale in vigoare documentele intocmite si faptuitorii au fost predati politiei pentru continuarea cercetarilor.

 

Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul 

 

0 comentarii2947 vizualizări16 ianuarie 2017
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0