Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Miercuri 12 Mai 2021 - 14587
Combaterea cersetoriei in atentia jandarmilor bistriteni.

Combaterea cersetoriei in atentia jandarmilor bistriteni si dosare penale pentru furt de produse dintr-un hipermarket din municipiu. La acest sfarsit de saptamana jandarmii au executat mai multe actiuni punctuale privind combaterea cersetoriei. Au fost urmarite in special intrarile in marile magazine din oras iar duminica, 19 februarie a.c. actiunile de acest gen au continuat si in zona lacasurilor de cult. Au fost aplicate amenzi de 1.200 de lei pentru apelarea la mila publicului de catre persoane apte de munca, precum si determinarea unor alte persoane la savarsirea unor astfel de fapte, conform art. 2, lit. 3 din legea nr. 61 din 1991, pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice.

          De asemenea, la acest sfarsit de saptamana jandarmii au intocmit actele de sesizare pentru infractiunea de furt, conform art. 228, Cod Penal, in doua situatii. Astfel, pentru cantarirea unor fructe si legume care au fost achitate la casa de marcat si pentru care s-a dispus  din nou cantarirea, la iesirea de la casa, s-a constatat o diferenta de aproape 60 de lei iar in cazul unei alte persoane au fost intocmite actele de sesizare pentru sustragerea de pe rafturi si neachitarea la casa, a unor produse nealimentare (casti telefon mobil si parfum), in valoare de aproape 50 de lei.

        Actele de sesizare intocmite, au fost predate Politiei conform procedurilor legale in vigoare, pentru continuarea cercetarilor.

 

Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul.

0 comentarii3836 vizualizări20 februarie 2017
rss 2.0
rss 2.0