Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Miercuri 12 Mai 2021 - 14587
Ghid de avizare - autorizare in sprijinul cetatenilor.

In sustinerea debirocratizarii si pentru facilitatea comunicarii informatiilor de interes pentru populatie, specialistii Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta au identificat solutii pentru proiectarea unei aplicatii informatice, sub forma unui ghid, usor de accesat si de utilizat, ce furnizeaza rapid raspunsuri legate de conditiile de avizare - autorizare si stabileste documentatia necesara pentru obtinerea acestor acte administrative.

          Astfel, cu ajutorul acestui ghid, proprietarii sau beneficiarii constructiilor/amenajarilor (in cazul avizului/autorizatiei de securitate la incendiu) sau cei care detin sau administreaza adaposturi de protectie civila sau puncte de comanda (in cazul avizului/autorizatiei de protectie civila) au posibilitatea de a verifica daca acestea se incadreaza in categoriile de constructii care se supun acestor procese de avizare - autorizare.

        Totodata, aplicatia ofera informatii legate de documentatia ce trebuie depusa in vederea emiterii, de catre Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta "Bistrita" al judetului Bistrita - Nasaud, a acestor acte administrative.

        De asemenea, aceasta aplicatie contine un link prin intermediul caruia poate fi accesata lista verificatorilor de proiecte si a expertilor tehnici atestati in domeniul situatiilor de urgenta de catre Ministerul Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene.

      Mai multe detalii legate de acest ghid de avizare - autorizare pot fi obtinute prin consultarea paginii web a institutiei noastre - www.isu-bistrita.ro.

 INFORMARE SI RELATII PUBLICE ISU "BISTRITA".

0 comentarii3605 vizualizări21 februarie 2017
rss 2.0
rss 2.0