Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Miercuri 12 Mai 2021 - 14587
"ZIUA PROTECTIEI CIVILE DIN ROMANIA" SARBATORITA IN JUDETUL BISTRITA - NASAUD.

Numeroasele interventii, care devin din ce in ce mai complexe, inundatii, calamitati, dezastre confirma eficienta si profesionalismul acestei structuri, precum si capabilitatea acesteia de a oferi un climat de incredere si siguranta cetatenilor, pregatita permanent pentru indeplinirea misiunilor incredintate.

 In noile contexte geopolitice, suntem obligati sa continuam procesul de modernizare si sa dovedim flexibilitate institutionala, astfel incat protectia civila din judetul Bistrita - Nasaud sa ramana un serviciu profesionist si eficient pentru comunitatile afectate.

 La sediul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Bistrita" al judetului Bistrita - Nasaud a fost organizat un ceremonial militar dedicat "Zilei Protectiei Civile din Romania", cu participarea prefectului judetului Bistrita - Nasaud, domnul Ovidiu Victor Frent, presedintelui Consiliului Judetean Bistrita - Nasaud, domnul Emil Radu Moldovan, viceprimarului municipiul Bistrita, domnul Cristian Nicolae, comandatiilor structurilor din aparatul de aparare, ordine si siguranta publica din judetul nostru si a sefilor de institutii care fac parte din sistemul integrat de gestionare a situatiilor de urgenta si dezastrelor.

 "Ziua Portilor Deschise" organizata cu aceasta ocazie a fost un prilej pentru cei interesati sa interactioneze cu salvatorii bistriteni, de aceasta data, elementul central al expozitiilor a fost echipajul pirotehnic al inspectoratului, care a prezentat vizitatorilor cele mai importate aspecte din activitatea celor care fac parte din "Arma vietii", dar si celelalte echipamente intrate in dotarea unitatii in ultimii ani, fie prin programe cu finantare externa, fie cu sprijinul Consiliului Judetean Bistrita - Nasaud.

 In acelasi timp, echipaje de interventie din cadrul subunitatilor inspectoratului au executat misiuni de informare preventiva in scoli din raioanele de interventie si au distribuit pliante cu informatii preventive, tipuri de risc si materiale ale Campaniei de informare si constientizare "Incotro?... Da sansa vietii!"

 

INFORMARE SI RELATII PUBLICE ISU "BISTRITA"

 

0 comentarii3689 vizualizări28 februarie 2017
rss 2.0
rss 2.0