Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Miercuri 12 Mai 2021 - 14587
Jandarmii bistriteni in mijlocul elevilor de la Liceul Tehnologic Agricol si Grup Scolar Forestier Bistrita.

Activitatile de prevenire ale Jandarmeriei bistritene adresate elevilor si tinerilor din unitatile de invatamant din judet, continua. In aceasta saptamana, au avut loc intalniri ale cadrelor Compartimentului Prevenirea si Combaterea Faptelor Antisociale din cadrul Jandarmeriei bistritene cu elevii, in cadrul campaniilor "Adolescenta fara violenta" - campanie de prevenire a delincventei juvenile, respectiv "Ora de civilizatie" - campanie de prevenire a violentei in institutiile de invatamant si a absenteismului scolar.

 Intalnirile cu elevii au fost organizate la Grupul Scolar Forestier si Liceul Tehnologic Agricol Bistrita.

       Astfel de activitati sunt organizate pe tot parcursul anului scolar fiind discutate cu elevii si aspecte legale privind organizarea si functionarea Jandarmeriei Romane, a educatiei nationale si aspecte privind sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice. Totodata tinerilor li s-au prezentat si aspecte privind infractiunile contra integritatii corporale sau sanatatii dar si contra patrimoniului, fapte prevazute de Codul Penal.

 

Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul. 

0 comentarii4018 vizualizări03 martie 2017
rss 2.0
rss 2.0