Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Sambata 15 Mai 2021 - 14587
Minora de 15 ani data disparuta, depistata de jandarmii bistriteni.

Jandarmii din cadrul Detasamentului 1 Mobil Bistrita, aflati intr-o actiune de patrulare pe raza municipiului, au depistat o minora care se afla impreuna cu alte doua persoane pe strada Artarilor. Tanara, fusese data in urmarire, deoarece in data de 3 martie a.c., disparuse de la Centrul de Minori din orasul Beclean. Aceasta a fost predata Politiei, pe baza de proces-verbal de depistare, conform procedurilor legale in vigoare.

 

 

          Doi minori surprinsi furand alcool de pe rafturile unui supermarket si sanctiuni de peste 7.500 de lei aplicate de jandarmi la sfarsit de saptamana

          Jandarmii au executat pe perioada sfarsitului de saptamana mai multe actiuni specifice pe raza municipiului Bistrita, dar si pe raza judetului, in aria de competenta. Astfel, in urma misiunilor executate au fost aplicate sanctiuni in valoare totala de 7.550 lei pentru abateri de la legislatia legala in vigoare pe linia respectarii ordinii si linistii publice. Abaterile sanctionate de catre jandarmi sunt cele privind consumul de bauturi alcoolice in spatiul public neamenajat, cersetorie, adresarea de cuvinte si expresii jignitoare, provocarea unor scandaluri, nesupravegherea minorilor, plimbarea unui animal de companie fara botnita si aruncarea cu substante care murdaresc asupra unei cladiri. Totodata, jandarmii din cadrul Plutonului Beclean au constatat o infractiune de furt intr-unul din supermarketurile din zona, unde doi minori de 15, respectiv 16 ani, au sustras de pe rafturi, o sticla de coniac si sase bucati aparate de ras. Jandarmii au intocmit actele de sesizare pentru infractiunea de furt, conform art. 228 Cod Penal, acte care au fost inaintate Politiei orasului Beclean, pentru continuarea cercetarilor.

 

 

Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul 

0 comentarii3801 vizualizări06 martie 2017
rss 2.0
rss 2.0