Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Miercuri 12 Mai 2021 - 14587
Cinci elevi in practica la Jandarmeria bistriteana.

Pentru urmatoarele cinci saptamani in cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Bistrita-Nasaud vor fi prezenti in practica elevi ai Scolii Militare de Subofiteri Jandarmi Falticeni. In perioada 13 martie - 14 aprilie  a.c., cinci tineri aflati in anul II de studiu, se  afla la Bistrita unde efectueaza stagiul de practica. De aceasta data elevii efectueaza practica in domeniul ordinii si sigurantei publice, astfel: doi elevi in cadrul Detatamentului 1 Mobil Bistrita, iar ceilalti vor urma stagiul de practica in cadrul Postului de Jandarmi Statiune Balneara Singeorz-Bai, Postului de Jandarmi Montan Piatra Fintinele, respectiv in cadrul Grupei de Supraveghere si Interventie Nasaud.

Pe toata durata stagiului de practica fiecare elev se afla sub tutela unui cadru ce raspunde direct de pregatirea practica in domeniul ordinii si sigurantei publice.

 

 

Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul.

0 comentarii3920 vizualizări13 martie 2017
rss 2.0
rss 2.0