Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Miercuri 12 Mai 2021 - 14587
Controale ale inspectiei de prevenire.

In aceasta perioada, specialistii Inspectiei de Prevenire din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Bistrita" executa controale de specialitate la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectie Copilului Bistrita - Nasaud si obiectivele din subordine, dar si la centrele scolare de educatie incluziva din judetul nostru. In total, in saptamana 13 - 17 martie a.c., 11 obiective care au domeniile de activitate amintite anterior sunt supuse verificarii de catre inspectorii de prevenire din cadrul inspectoratului.

Scopul acestor actiuni il constituie asigurarea unui climat de siguranta pentru copiii, adultii si persoanele in varsta asistate in aceste facilitati, prin verificarea modului in care legislatia in domeniul prevenirii incendiilor este aplicata.

La aceste actiuni participa si personalul operativ din subunitatile de interventie cu autospeciale de pompieri. Personalul operativ executa exercitii de evacuare cu personalul de la locul de munca si beneficiarii serviciilor acestor institutii, pentru pregatirea lor in cazul producerii unei situatii de urgenta.  

Aceste misiuni se inscriu intr-o actiune ampla, demarata la nivel national in aceasta perioada, care are rolul de a verifica gradul de pregatire al personalului de la locul de munca si modul de implementare a masurilor de aparare impotriva incendiilor la obiectivele care ofera servicii de asistenta sociala si protectia copilului.

Marti, 14 martie a.c., personalul operativ si inspectorii de prevenire au executat o misiune de acest tip la Centrul pentru Protectia Copilului din orasul Nasaud, iar astazi, 15 martie a.c., vor executa o misiune la Centrul pentru Protectia Copilului din localitate.

 

 

INFORMARE SI RELATII PUBLICE ISU "BISTRITA".

 

0 comentarii4277 vizualizări15 martie 2017
rss 2.0
rss 2.0