Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Joi 28 Martie 2024 - 14587
Activitati destinate publicului, reunite in Saptamana Jandarmeriei Bistritene 2017.

Activitatile dedicate Zilei Jandarmeriei Romane in cadrul Saptamanii Jandarmeriei Bistritene destinate publicului larg, sunt organizate si in acest an la Bistrita. Astfel, marti 28 martie a.c., intre orele 12.00-15.00, va fi organizat un Punct de Informare in Zona Big din municipiul Bistrita, unde vor fi organizate ateliere de prezentare a tehnicii din dotarea jandarmilor in misiuni.  

O alta actiune de acest gen va fi organizata si miercuri, 29 martie a.c., la Beclean, unde toti cei interesati de activitatea jandarmilor vor putea sa ii intalneasca in zona centrala a orasului, unde intre orele 12.00-15.00, va fi organizat un nou Punct de Informare destinat cetatenilor.

La aceste activitati vor fi prezenti si cainii de serviciu ai jandarmilor bistriteni a caror exercitii constituie mereu un punct de atractie pentru vizitatorii de toate varstele.  

Joi, 30 martie a.c. este ziua dedicata reprezentantilor mass-media, cand in Poligonul Livezile va fi organizata cea de a XIII a editie a Cupei Presei la Tir, activitate deosebit de apreciata si asteptata de catre jurnalistii acreditati pe langa inspectorat.  

          Ziua Jandarmeriei Romane va fi sarbatorita la Bistrita, luni 03 aprilie 2017, de la ora 12.00 pe Pietonalul Liviu Rebreanu, moment care constituie punctul culminant al activitatilor premergatoare organizate cu acest prilej.

         Astfel, la implinirea a 167 de ani de la infiintarea acestei arme, va fi organizat un ceremonial militar specific, vor fi expuse tehnica si autovehiculele aflate in dotarea inspectoratului si vor fi organizate exercitii demonstrative atractive destinate publicului larg.

 

Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul. 

0 comentarii2765 vizualizări27 martie 2017




rss 2.0
rss 2.0