Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Vineri 14 Iunie 2024 - 14587
Trecerea in rezerva a plutonier major ROBU TOADER.

In data de 30 iunie 2017, pe platoul Brigazii 81 Mecanizata "General GRIGORE BALAN", a avut loc ceremonia prilejuita de trecerea in rezerva a domnului plutonier major ROBU TOADER. Activitatile au debutat cu acordarea onorului comandantului brigazii - colonel Iulian Berdila, salutul Drapelului de Lupta, trecerea in revista a garzii de onoare, salutul formatiei si intonarea Imnului National al Romaniei.

S-a dat cititre ordinului de trecere in rezerva a subofiterului, urmat de prezentarea mesajului comandantului Diviziei 4 Infanterie "GEMINA" - domnul general de brigada dr. Virgil - Ovidiu Pop, in care, cadrului militar trecut in rezerva i se aduc multumiri pentru activitatile desfasurate cu daruire si responsabilitate si se transmit felicitari pentru rezultatele obtinute.

In semn de apreciere si recunostinta pentru eforturile depuse, camaradul nostru a primit o placheta cu sigla brigazii, un steag de identificare al brigazii si o diploma de excelenta.

A fost un moment emotionant si uram pe aceasta cale colegului nostru multa sanatate, fericire si bucurii alaturi de cei dragi!

 

Text: Locotenent colonel Cristian MARIS

Foto: Caporal Robert POP

0 comentarii3136 vizualizări30 iunie 2017
rss 2.0
rss 2.0