Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Luni 22 Iulie 2024 - 14587
Batrana de 82 de ani, disparuta in zona Valea Strajii.

Echipe formate din jandarmi montani, politisti, salvamontisti, politisti si voluntari SVSU au pornit in cursul noptii in cautarea acesteia. Un barbat a anuntat prin intermediul Sistemului Unic Pentru Apeluri de Urgenta disparitia unei batrane de 82 de ani. Conform declaratiilor acestuia, femeia ingrijea mai multe animale la aproximativ 5 km de Piatra Fintinele, in zona Valea Strajii iar marti, in jurul orei 16.00, nu a mai fost gasita acolo. Barbatul a inceput sa o caute prin imprejurimi dar fara niciun rezultat ca urmare a cerut sprijinul oamenilor legii, abia dupa ce s-a innoptat.

        Echipe formate din jandarmi montani, salvamontisti, politisti, voluntari din cadrul SVSU Tiha Birgaului, lucratori ai Ocolului Silvic Tihuta-Colibita au pornit in cautarea acesteia, misiunea de cautare fiind una destul de dificila, avand in vedere faptul ca s-a desfasurat pe timp de noapte iar la munte in aceasta perioada si temperaturile sunt deja destul de scazute.

         Dupa aproximativ 3 ore de cautari, la ora 01.25, femeia a fost gasita de catre jandarmii montani din Piatra Fintinele, la aproximativ 5 km de locul in care avea grija de animale. Starea de sanatate a acesteia este buna, nefiind nevoie de ingrijiri medicale.

 

Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul 

 

0 comentarii3010 vizualizări06 septembrie 2017
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0