Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Joi 13 Iunie 2024 - 14587
Galeria echipei oaspete evacuata de jandarmi de la Sala Polivalenta.

Peste 30 de jandarmi au participat joi, 7 septembrie a.c.,  la o activitate de pregatire specifica inainte de inceperea competitiilor sportive din noul sezon. Actiunea s-a desfasurat la Sala Polivalenta din municipiul Bistrita si a avut ca tema modul de actiune al jandarmilor pentru restabilirea ordinii si sigurantei publice intr-o sala de sport sau arena sportiva.

           Pe timpul actiunii s-a urmarit:

-      dezvoltarea capacitatii de reactie, prin antrenarea structurilor implicate in exercitii de interventie pentru restabilirea ordinii si sigurantei publice;

-      verificarea viabilitatii documentelor de conducere si cooperare;

-      perfectionarea standardelor si procedurilor operationale de actiune;

-      testarea capacitatii de interventie a structurilor implicate;

-      verificarea disponibilitatii, functionarii, eficientei si compatibilitatii mijloacelor tehnice de comunicatii si a mijloacelor logistice din dotare stabilite pentru indeplinirea misiunilor;

-      cresterea capacitatii operationale a structurilor;

-      stabilirea unui mod unitar de actiune si exersarea cooperarii intre elementele de dispozitiv, precum si aplicarea procedurilor comune existente la nivelul Jandarmeriei Romane in domeniile de competenta.

        La exercitiu au participat si efective ale Politiei Locale si ale S.V.S.U. (Serviciul Voluntar pentru Situatii de Urgenta)

Odata cu inceperea sezonului competitional, conducerea Inspectoratului de Jandarmi Judetean Bistrita-Nasaud le multumeste suporterilor pentru modul civilizat in care si-au sustinut echipa favorita pe timpul partidelor disputate pe parcursul sezonului trecut, dand dovada de fair-play la toate manifestarile de acest gen.

 

Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul 

0 comentarii2919 vizualizări08 septembrie 2017
rss 2.0
rss 2.0