Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Duminica 21 Iulie 2024 - 14587
Jandarmii bistriteni in mijlocul elevilor din prima zi de scoala.

Jandarmii bistriteni vor participa luni 11 septembrie a.c., la deschiderea noului an scolar, alaturandu-se profesorilor si elevilor la festivitatile din prima zi de scoala. Jandarmeria Bistrita-Nasaud va asigura masurile de ordine publica in zona institutiilor de invatamant pe tot parcursul anului scolar pentru asigurarea unui climat de siguranta publica. Astfel, jandarmii vor asigura masurile de ordine publica pentru desfasurarea in conditii optime a manifestarilor dedicate primei zile de scoala.

          Totodata, se vor asigura masurile de ordine publica in zona institutiilor de invatamant, siguranta elevilor si a profesorilor, fiind un obiectiv prioritar, ca urmare jandarmii vor fi prezenti atat pe traseele de deplasare spre scoli, cat si in zona imediata a acestora.

           Prima zi de scoala marcheaza si debutul activitatilor preventiv-educative care se vor derula pe parcursul intregului an scolar, urmarindu-se astfel formarea unei atitudini bazate pe integritate morala si spirit civic in orice situatie. 

 

Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul. 

 

0 comentarii3332 vizualizări08 septembrie 2017
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0