Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Luni 17 Iunie 2024 - 14587
De 1 mai jandarmii bistriteni se vor afla la datorie!

         De 1 mai jandarmii bistriteni se vor afla la datorie!

         In intervalul  30 aprilie - 1 mai 2011, jandarmii se vor afla la datorie pe raza municipiului Bistrita in zona de agrement special amenajata din Padurea Schulerwald.

         Avand in vedere faptul ca ziua de 2 mai - Ziua Tineretului este luni, activitatile vor fi organizate de catre municipalitate astfel: sambata 30 aprilie 2011 va fi sarbatorita Ziua Muncii iar in 1 mai  - Ziua Tineretului prin organizarea unor activitati cultural-artistice in locatia precizata jandarmii asigurand masurile de ordine publica in zona.

 

Si jandarmii montani se vor afla la munca de 1 mai!

In statiunea balneara Sangeorz-Bai jandarmii postului vor asigura masurile de mentinere a ordinii publice pe raza statiunii.

Jandarmii Postului Montan Rodna se vor afla la datorie in zonele turistice din aria de competenta, la Poiana Zanelor dar si pe traseele montane frecventate de catre turisti.

 Jandarmii Postului Montan Piatra Fantanele vor asigura masurile de ordine publica la acest sfarsit de saptamana atat in zona Castelului Dracula dar si in zona lacului Colibita.

 

Recomandarile pe care le fac jandarmii montani pentru aceasta perioada sunt legate de respectarea de catre turisti a unor reguli de baza atunci cand se afla in natura: sa nu aprinda focul in zone neamenajate sau in imediata apropiere a padurii, sa respecte regulile privitoare la traseele montane, sa nu se abata de la acestea si sa nu lase in urma lor resturi menajere, care pot dauna mediului inconjurator.

 

 De asemenea pentru orice problema pe care o intampina in spatiul montan, turistii pot apela cu incredere la ajutorul oferit de jandarmii montani in orice imprejurare care le poate pune in pericol integritatea fizica si nu numai, sunand la 112.

 

   

    Ofiter specialist informare si relatii publice

 

                                                                  Lt.

                                                                        Georgeta CASVAN

1 comentariu2786 vizualizări29 aprilie 2011
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0