Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Joi 18 Aprilie 2024 - 14587
Dosar penal pentru lovire si alte violente si alte sanctiuni la sfarsit de saptamana.

La sfarsit de saptamana, jandarmii bistriteni au aplicat sanctiuni pentru abateri privind tulburarea ordinii publice, provocarea unor scandaluri, adresarea de injurii, consumul de bauturi alcoolice in spatiul public neamenajat, refuzul oferirii de date privind stabilirea identitatii, savarsirea de gesturi obscene si lasarea unui animal nesupravegheat. De asemenea, jandarmii au aplicat sanctiuni si pentru pescuit fara autorizatie legala. Totalul sanctiunilor se ridica la 5.600 de lei.

           Pe langa aceste contraventii, jandarmii au intocmit si actele de sesizare pentru infractiunea de lovire si alte violente. Fapta constatata s-a petrecut in fata unui restaurant din orasul Beclean, cand un barbat a fost lovit de o persoana necunoscuta, fara motiv.

           Pe numele agresorului, jandarmii au intocmit actele de sesizare pentru infractiunea de lovire sau alte violente, conform art. 193, Cod Penal.

 

 

Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul.

 

 

0 comentarii2842 vizualizări23 octombrie 2017




rss 2.0
rss 2.0