Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Luni 22 Iulie 2024 - 14587
DISTRUGERE MUNITIE.

In data de 27.10.2017, echipa pirotehnica din cadrul Detasamentului de Pompieri Bistrita, va executa, in poligonul Dorolea, sedinta de distrugerea a 29 elemente de munitie, descoperite si asanete, pe teritoriul judetului Bistrita-Nasaud in ultima perioada. Distrugerea munitiei se va executa prin explodare folosind procedeul electric.

          Reprezentantii mass-media, care doresc sa participe la aceasta activitate, sunt asteptati pana la ora 10:30,  la intrare  in poligonul Dorolea.

 Reamintim pe aceasta cale ca munitiile neexplodate pot constitui un real pericol, iar in cazul descoperirii unor elemente de munitie neexplodata, anuntati imediat prin numarul unic 112 organele abilitate si respectati urmatoarele recomandari:

- nu le atingeti, nu le loviti sau miscati din locul in care au fost descoperite;

- nu le introduceti in foc;

- nu incercati sa demontati focoasele sau alte elemente componente;

- nu ridicati, nu transportati si nu introduceti munitiile in incaperi, locuinte sau gramezi de fier vechi;

- nu demontati si nu predati la operatori economici specializati munitii neexplodate in scopul valorificarii ca deseuri metalice;

- nu folositi munitiile pentru improvizarea diferitelor unelte sau ca ornamente;

- in zona in care se presupune ca ar exista munitie neexplodata, nu permiteti accesul, nu faceti focul si nu executati lucrari de imbunatatiri, sapat;

- nu lasati copiii sa se joace cu aceste elemente de munitie.

 

 

INFORMARE SI RELATII PUBLICE ISU "BISTRITA".

 

0 comentarii3402 vizualizări26 octombrie 2017
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0