Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Sambata 22 Iunie 2024 - 14587
PARTENERIAT "IMPREUNA PENTRU SIGURANTA".

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta "Bistrita" al judetului Bistrita - Nasaud va informeaza asupra faptului ca in data de 16.11.2017, Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta, E.ON Romania si DELGAZ GRID au convenit asupra prelungirii parteneriatului "Impreuna pentru Siguranta". Cu acest prilej s-a reluat difuzarea campaniilor de informare preventiva.

          In acest context, va rugam sa ne sprijiniti in demersul nostru de informare corecta si oportuna a cetatenilor, prin difuzarea spoturilor de campanie* in cadrul programelor dumneavoastra, conform urmatorului grafic:

  1. Prin intermediul canalelor de televiziune / mediul on line

-        Pe parcursul lunii decembrie, spoturile: Cosuri de fum, Instalatii electrice, Detectoare de gaz si de incendiu; 

-        Pe parcursul lunii ianuarie, spoturile: Instalatii de gaze, Instalatii electrice.

 

  1. Prin intermediul posturilor radio 

-        Pe parcursul lunii decembrie, spoturile: Atentie copii, Civic, Cosuri de fum, Instalatii electrice; 

-        Pe parcursul lunii ianuarie, spoturile: Cosuri de fum, Instalatii de gaze, Instalatii electrice.

*Spoturile audio si video va vor transmise prin transfer. Facem mentiunea ca aceste spoturi nu au un caracter comercial.

 

Va informam, totodata, ca a fost lansata pagina de Facebook RomaniaSigura, prin care se doreste ca domeniul social media sa devina un motor important in informarea cetateanului.

                                                                                                    

                INFORMARE SI RELATII PUBLICE ISU "BISTRITA".

 

 

0 comentarii2954 vizualizări11 decembrie 2017
rss 2.0
rss 2.0