Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Joi 13 Iunie 2024 - 14587
In semn de recunostinta pentru domnul primar Romeo Florian.

Anul 2017 a adus pentru ISU Bistrita - Nasaud cresterea numarului de subunitati de interventie a inspectoratului, un deziderat al pompierilor bistriteni in vederea scaderii timpului de raspuns si interventie pentru populatia judetului nostru. Punctul de lucru Lechinta, operationalizat cu data de 1 mai 2017, cea mai noua subunitate a pompierilor din Bistrita - Nasaud, reduce timpul de raspuns in zona de campie a judetului cu mai bine de 20 de minute. Am gasit in autoritatile judetene si locale partenerii necesari in vederea implementarii acestui proiect de suflet pentru pompierii bistriteni.

In persoana primarului comunei Lechinta, domnul Romeo Florian, am gasit un partener de discutii in momentul concretizarii acestei idei, dar mai ales in momentul contructiei acestui punct de lucru, intr-un timp record. In primele opt luni de la deschiderea acestui punct de lucru, echipajele de interventie ale pompierilor militari din Lechinta au avut sute de misiuni pentru sprijinirea populatiei din comunitatile din zona de campie. I

In acest context, prin ordinul inspectorului general al IGSU - Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta, Romania, pentru contributii deosebite in sustinerea activitatilor specifice pompierilor militari, se confera Emblema de merit "Partener pentru ordine si siguranta publica" clasa a III - a domnului FLORIAN ROMEO DANIEL - primarul comunei Lechinta, judetul Bistrita - Nasaud.

 

INFORMARE SI RELATII PUBLICE ISU "BISTRITA"

0 comentarii3451 vizualizări21 decembrie 2017
rss 2.0
rss 2.0