Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Joi 13 Iunie 2024 - 14587
A intrat cu tractorul in fondul forestier si a fost sanctionat de jandarmi.

In urma unei actiuni punctuale pe linie silvica, jandarmii Detasamentului 1 Mobil Bistrita, au depistat un barbat care se afla cu tractorul pe raza fondului forestier din zona Budacu de Sus. Pentru accesul cu autovehiculul in fondul forestier national fara acordul prorpietarului, conform prevederilor legii nr. 171 din 2010, privind stabilirea si sanctionarea contraventiilor silvice, art. 9, lit. f, cel in cauza a fost sanctionat cu 2.000 de lei amenda.

Totodata, pe timpul acestei misiuni, jandarmii au mai aplicat trei avertismente scrise pentru insusirea de material lemnos fara drept. Actiunea s-a desfasurat pe raza localitatilor: Jelna, Satu-Nou, Dumitrita, Budacu de Sus, Pintic si Posmus.

 

Animal care poate prezenta un pericol public lasat in libertate - stapanul a fost sanctionat 

Tot la acest sfarsit de saptamana, jandarmii au aplicat pe raza judetului sanctiuni in valoare de 500 de lei si sase avertismente scrise pentru nerespectarea regulilor de convietuire sociala.

Astfel, conform prevederilor legii nr 61 din 1991, pentru sanctionarea faptelor de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice, au fost sanctionate: cersetoria, adresarea de injurii, provocarea si participarea la scandaluri, tulburarea ordinii publice si lasarea in libertate a unui animal care poate prezenta pericol public.

 

Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul 

 

Foto - arhiva Marius Chiuzan

.

0 comentarii3059 vizualizări15 ianuarie 2018
rss 2.0
rss 2.0