Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Joi 13 Iunie 2024 - 14587
Tineri prinsi de jandarmi dupa ce au sustras bauturi alcoolice din un magazin din Beclean.

In urma unei sesizari cu privire la sustragerea unor produse dintr-un magazin din orasul Beclean, jandarmii din cadrul Plutonului de pe raza localitatii, s-au deplasat imediat la fata locului. Vanzatoarea a precizat ca de pe rafturi lipsesc doua sticle de whisky, de cate 1 litru fiecare. Jandarmii au urmarit imaginile de pe camerele de supraveghere din interiorul locatiei iar suspectii pareau a fi trei tineri cu varste cuprinse intre 16 si 18 ani. Ulterior, jandarmii au pornit in cautarea acestora. La aproximativ o jumatate de kilometru de magazin au fost identificati doi tineri de 17, respectiv 19 ani, asupra carora a fost gasita una dintre sticlele de whisky sustrase, care a fost predata partii vatamate.

Cei in cauza au declarat ca intentionau sa comercializeze sticlele cu cate 70 de lei, fiecare, valoarea unei sticle la raft fiind de 118,5 lei.

Pe numele celor in cauza su fost intocmite actele de sesizare pentru infractinea de furt, conform art. 228 Cod Penal, care au fost inaintate Politiei orasului Beclean.

 

Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul.

 

0 comentarii3066 vizualizări16 ianuarie 2018
rss 2.0
rss 2.0