Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Joi 13 Iunie 2024 - 14587
Actiuni preventive ale jandarmilor bistriteni la sfarsit de saptamana.

La acest sfarsit de saptamana s-a disputat la Sala Polivalenta din municipiul Bistrita, partida de handbal dintre echipele CSM Bistrita-Universitatea Cluj. Jandarmii din cadrul Detasamentului 1 Mobil Bistrita au asigurat masurile de ordine publica in zona, partida desfasurandu-se fara probleme. Acestia au fost insotiti si de cadre ale Compartimentului Prevenirea si Combaterea Faptelor Antisociale care au desfasurat o serie de actiuni specifice de prevenire destinate suporterilor, in cadrul campaniei de informare si prevenire "Invitatie la Fair-Play!". Au fost impartite pliante care cuprind informatii cu caracter preventiv la manifestarile sportive, recomandari si sfaturi pentru suporteri.

 

             Adresare de injurii, cersetorie si consumul de bauturi alcoolice in spatiul public sanctionate de jandarmi 

           Tot la acest sfarsit de saptamana jandarmii au aplicat sanctiuni pentru nerespectarea prevederilor legii nr. 61 din 1991, privind sanctionarea faptelor de incalcare a normelor de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice.

           Astfel, au fost sanctionate: apelarea in mod repetat la mila publicului, adresarea de cuvinte si expresii jignitoare, tulburarea ordinii si linistii publice si consumul de bauturi alcoolice in spatiul public neamenajat. Totalul sanctiunilor se ridica la 3.200 lei.

 

Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul. 

0 comentarii2758 vizualizări19 februarie 2018
rss 2.0
rss 2.0