Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Duminica 21 Iulie 2024 - 14587
A imprumutat un telefon mobil pentru un apel urgent si...a fugit!

Un tanar de 19 ani din Bistrita a rugat un barbat sa ii imprumute telefonul mobil doar pentru a efectua un apel urgent. Imediat ce s-a indepartat putin acesta a fugit de langa cel care i-a acordat incredere. Din fericire pagubitul a alergat dupa tanar si l-a prins, dupa care a apelat la autoritati pentru a-l face sa plateasca pentru fapta comisa.

           Jandarmii au intocmit pe numele celui in cauza actele de sesizare pentru infractiunea de furt calificat, conform art. 229 Cod Penal, acte care au fost inaintate Politiei pentru continuarea cercetarilor.

 

         A sustras mai multe produse de pe rafturile unui hipermarket si s-a ales cu dosar penal

            Un barbat de 40 de ani din Bistrita aflat la cumparaturi intr-un hipermarket din municipiu, a ales produsele dorite de pe rafturile magazinului, dar in loc sa le puna in cosul de cumparaturi le-a ascuns in haina, cu scopul de a nu le mai achita la casa de marcat. Acesta a incercat sa sustraga produse alimentare si nealimentare.

            Jandarmii au intocmit pe numele acestuia actele de sesizare pentru infractiunea de furt, conform art. 228 Cod Penal, acte care au fost inaintate Politiei pentru continuarea cercetarilor.

 

          Cersetoria, refuzul legitimarii sau provocarea unor scandaluri - fapte sanctionate de jandarmi la sfarsit de saptamana

          In ultimele 48 de ore, jandarmii au sanctionat contraventional mai multe abateri de la legislatia legala in vigoare. Astfel, au fost aplicate sanctiuni in valoare de 1.700 de lei pentru apelarea in mod nejustificat la mila publicului, adresarea de cuvinte si expresii jignitoare, provocarea unor scandaluri si refuzul declinarii identitatii in fata agentului constatator.

 

Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul 

0 comentarii2905 vizualizări05 martie 2018
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0