Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Vineri 29 Martie 2024 - 14587
S-au ales cu dosar penal dupa ce au sustras fier vechi de pe un santier.

jandarmii au constatat faptul ca unul din cei doi faptuitori era cautat de catre autoritati. Miercuri, 14 martie a.c., jandarmii din cadrul Detasamentului 1 Mobil au intervenit pe strada Romana din municipiul Bistrita, fiind sesizati despre faptul ca doi barbati sustrag fier vechi in zona unui santier.

           Cei in cauza incepusera sa adune o anumita cantitate de fier vechi cu scopul de a o comercializa ulterior. Paznicul care i-a surprins pe faptasi a solicitat imediat interventia jandarmilor la fata locului.

           Odata cu identificarea persoanelor, jandarmii au constatat ca unul dintre faptuitori figureaza intr-o baza de date cu o semnalare privind persoana cautata in vederea participarii la o procedura judiciara.

          Jandarmii au intocmit pe numele celor doi barbati, actele de sesizare pentru infractiunea de furt, conform art. 228 Cod Penal, in cauza fiind respectate procedurile prevazute de legislatia in vigoare.

 

Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul. 

0 comentarii2800 vizualizări15 martie 2018




rss 2.0
rss 2.0