Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Luni 22 Iulie 2024 - 14587
Jandarmii din nou in mijlocul liceenilor de la Infoel.

            Avand in vedere unele cazuri de tineri care au ajus sa fie dependenti de consumul substantelor interzise, la nivelul Colegiului Infoel din municipiul Bistrita a demarat o campanie de prevenire a consumului de droguri in randul tinerilor.

            Jandarmii s-a aflat si de aceasta data alaturi de elevi si de profesorii indrumatori cu prezentarea unor teme specifice legate de acest aspect. Actiunea s-a derulat in sala festiva a colegiului, marti 10 mai a.c., iar la activitate au participat elevi din clasele a IX a si a X a.

            Dupa expunerea efectuata de catre reprezentantii Jandarmeriei elevii au aratat in premiera doua filme realizate chiar de catre acestia cu resurse proprii, tema filmelor fiind consumul de droguri si urmarile sale. La finalul actiunii colegii realizatorilor s-au aratat entuziasmati de ceea ce s-a realizat, promitand totodata ca vor mai face astfel de incercari si pe alte teme de interes pentru cei din generatia lor.

            Coordonatorii elevilor in cadrul acestui proiect sunt Daniela Brics - psihologul unitatii de invatamant si Alina Pop - director educativ Infoel.

 

 

 

 

    Ofiter specialist informare si relatii publice

 

                                                                  Lt.

                                                                        Georgeta CASVAN

1 comentariu2863 vizualizări11 mai 2011
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0