Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Luni 20 Mai 2024 - 14587
Jurnalistii bistriteni sunt si buni pistolari.

Organizata de Brigada 81 Mecanizata "General Grigore Balan", cu prilejul Zilei Fortelor Terestre, avand ca patron spiritual Sfantul Gheorghe pentru militarii din trupele terestre, asteptata si cunoscuta competitie "Cupa Presei la Tir" s-a desfasurat in Poligonul automatizat Livezile, la care au participat jurnalistii din presa locala si judeteana.

Probele de foc executate i-au pus pe jurnalistii prezenti in ipostaza de a inlocui pixul, reportofonul, camera video etc., cu pistolul mitraliera si pistoletul pentru a executa sedintele de tragere, in tinta piept si a-si concentra privirile nu la anchetele jurnalistice, ci la catare si cuiul catarii de la armament.
Jurnalistii au dovedit, inca o data ca stiu sa tinteasca, sa manuiasca armamentul din dotare si sunt gata, in caz de nevoie, sa apere patria cu arma in mana.
In urma punctajului obtinut, dupa cele doua sedinte de tragere, gaurind cu sete tinta piept, rezultatul si clasamentul a fost urmatorul:

Locul I - Cornel Ciocan de la AS TV,

Lovul II - Neagos Dinu de la AS TV,

Locul III - Marius Chiuzan de la BistritaNews.

 
Premierea a fost facuta de catre col. Mircea Gologan, cdt. Brigazii 81 Mecanizata Bistrita, iar castigatorii au primit frumoase medalii si diplome. Oricand, oriunde, jurnalistii sunt la datorie!

 

Ioan Lazar.

 

Foto - Bistritanews.ro 

.

1 comentariu3619 vizualizări19 aprilie 2018
rss 2.0
rss 2.0