Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Luni 17 Iunie 2024 - 14587
Actiuni specifice executate de jandarmi pe linia prevenirii si combaterii cersetoriei.

La acest sfarsit de saptamana jandarmii au executat pe langa misiunile de asigurare a ordinii publice la manifestarile cu public numeros organizate in judet, mai multe actiuni specifice pe linia prevenirii si combaterii cersetoriei. Astfel, atat in municipiu cat si in orasele Nasaud si Beclean au fost depistate mai multe persoane apte de munca dar care apelau la mila publicului.

         Au fost aplicate sanctiuni pentru: cersetorie, nesupravegherea minorilor privind practicarea cersetoriei, tulburarea ordinii si linistii publice prin muzica data la intensitate mare,  adresarea de cuvinte si expresii jignitoare, refuzul declinarii identitatii in fata agentului constatator, lasarea in libertate ori fara supraveghere a animalelor care pot prezenta un pericol pentru persoane sau bunuri si consumul de bauturi alcoolice in spatiul public neamenajat. Totalul amenzilor se ridica la 4.500 lei.

 

 Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul

 

 

0 comentarii2870 vizualizări15 octombrie 2018
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0