Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Joi 13 Iunie 2024 - 14587
Plt. Alexandru Sucutardean - locul I la concursul Mister & Miss Universe Italia 2018.

La acest sfarsit de saptamana plt. Alexandru Sucutardean a obtinut un onorabil loc I in Italia la concursul de Mister & Miss Universe 2018. Conducerea Inspectoratului de Jandarmi Judetean "Gelu-Voievod" Bistrita-Nasaud apreciaza eforturile si perseverenta subofiterului si il felicita pentru fulminanta ascensiune si pentru rezultatele constante obtinute la fiecare competitie.

          Informatii suplimentare

Plutonier Alexandru Sucutardean se regaseste in top 10 sportivi ai judetului nostru, prin participarea la competitii de culturism si fitness si ca urmare a rezultatelor foarte bune obtinute anul acesta: campion national si vicecampion balcanic. (Campionatul National de Seniori - Culturism, Targu Mures, Romania - locul  I la categoria 179 cm - man physique, Campionatul Balcanic - Culturism, Bar, Muntenegru - locul II la categoria 179 cm - man physique,  locul I la concursul international de culturism Pro Nutrition Grand Prix 2018, ed. a X a - categoria Men Phisique, Locul I la Mister Physique la concursul Mister & Miss Universe 2018 care a avut loc in localitatea Taranto, Italia in 13 octombrie a.c.)

          La finele anului trecut in cadrul Premiilor Municipiului Bistrita, la categoria Sport, colegul nostru alaturi de alti sportivi de la nivel judetean a fost recompensat ca urmare a reprezentarii orasului in tara si in strainatate dar si a rezultatelor foare bune obtinute pe parcursul anului 2017.

             Alexandru a absolvit cursurile Scolii Militare de Subofiteri Jandarmi Falticeni in anul 2012 si a fost incadrat la Detasamentul 1 Mobil Bistrita, din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Bistrita-Nasaud, acum cinci ani.

             "Pentru a ajunge la performanta ai nevoie de multa ambitie, perseverenta, de un program alimentar adecvat si mai ales multa munca in sala de antrenament"  a declarat plutonierul.

             Alexandru merge la sala zilnic, iar inaintea unui concurs important chiar de doua ori pe zi.

       

Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul 

0 comentarii2926 vizualizări16 octombrie 2018
rss 2.0
rss 2.0