Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Sambata 15 Mai 2021 - 14587
Eroii din Primul si al Doilea Razboi Mondial, au fost cinstiti la Sieut.

Eroii din Primul si al Doilea Razboi Mondial, au fost cinstiti in cadrul ceremoniei de dezvelire si sfintire a Monumentului Eroilor din localitatea Sieut, judetul Bistrita-Nasaud. La activitatea organizata de Primaria comunei Sieut au participat Ministrul Apelor si Padurilor - Ioan Denes, Secretarul de Stat in Ministerul Culturii -  Alexandru Pugna,  senator Ioan Simionca, presedintele Consiliului Judetean Bistrita-Nasaud - Emil-Radu Moldovan, subprefectul judetului Bistrita-Nasaud,  Ciprian Ceclan Oprea, comandantul Brigazii 81 Mecanizata "General GRIGORE BALAN", colonel Mircea Gologan, reprezentanti ai institutiilor judetene din cadrul Sistemului National de Aparare, Ordine Publica si Siguranta Nationala precum si cetatenii localitatii Sieut.

Activitatea a debutat cu acordarea onorului militar de catre militarii Brigazii 81 Mecanizata "General GRIGORE BALAN" urmat de dezvelirea si sfintirea monumentului. Au fost depuse coroane de flori din partea autoritatilor centrale si locale precum si din partea garnizoanei Bistrita. Evenimentul s-a incheiat cu defilarea garzii de onoare in acordurile muzicii militare a garnizoanei Bistrita.

 

Brigada 81 Mecanizata "General Grigore Balan" Bistrita

.

Foto - Marius Chiuzan

.


0 comentarii3234 vizualizări28 octombrie 2018
rss 2.0
rss 2.0