Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Miercuri 12 Mai 2021 - 14587
Doi frati au fost batuti in propria curte de catre trei barbati - o persoana a ajuns la spital.

In urma unui apel prin intermediul 112, jandarmii din cadrul Detasamentul 1 Mobil Bistrita, au intervenit in seara zilei de joi, 8 noiembrie 2018 in cartierul Sarata unde a avut loc o altercatie intre cinci barbati. Ajunsi la fata locului jandarmii au constatat ca pe fondul unor conflicte mai vechi, trei barbati au intrat in curtea unei familii pentru a-si rezolva problemele. Conflictul a degenerat, iar cei trei "oaspeti" i-au lovit pe doi dintre fratii care se aflau acasa in momentul vizitei.

          La fata locului a fost solicitata o ambulanta care l-a transportat pe unul dintre cei doi frati la spital, deoarece a avut nevoie de ingrijiri medicale.

           Pe numele celor trei agresori jandarmii au intocmit actele de sesizare pentru infractiunea de lovire si alte violente, conform art. 193 Cod Penal, acte care au fost predate Politiei pentru continuarea cercetarilor.

 

 

            Jandarmii bistriteni din nou in mijlocul elevilor cu sfaturi preventive  

           Jandarmi din cadrul Compartimentului Prevenirea si Combaterea Faptelor Antisociale din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Bistrita-Nasaud au desfasurat in data de 8 noiembrie activitati preventiv-educative cu elevi din cadrul Centrului scolar de Educatie Incluziva din orasul Beclean.

            Jandarmii le-au prezentat elevilor aspecte de interes cu privire la misiunile Jandarmeriei, prevenirea faptelor cu violenta in scoli, identificarea problemelor cu care se confrunta elevii si gasirea mijloacelor adecvate de solutionare dar si prezentarea unor teme cu caracter educativ-preventiv referitoare la siguranta personala. De asemenea, jandarmii au purtat discutii cu elevii in scopul promovarii unui comportament civic in orice imprejurare. Totodata, elevilor participanti li s-a recomandat ca in cazul in care sunt martorii unor fapte de natura antisociala, sa apeleze cu incredere  numarul unic pentru apeluri de urgenta 112.

 

Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul 

 

0 comentarii3388 vizualizări09 noiembrie 2018
rss 2.0
rss 2.0